خرید انواع چرخ خیاطی ژانومه زیر قیت بازار و ارسال به سراسر ایران + ضمانت تست 1هفته و عودت کالا
برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!
مشاهده محصولات فروشگاهقیمت سرویس قابلمه گرانیتی و خرید از وبسایت بانه ظروف همراه با مشاوره خرید ویژه بانه ظروف و ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی محصول + راهنمای خرید
خرید قابلمه گرانیتی, جزو اون دسته از وسایلی است که خانم خانه روزی چند بار با آن سر و کار داردتغذیه سالم تنها به کیفیت غذاها و نحوه صرف آن محدود نمیشود، بلکه مطمئناً به چگونگی طبخ نیز بستگی دارد. در واقع وسایل و لوازم آشپزخانه هم، بهویژه قابلمهها و ظروفی که غذا در آن پخته میشود، از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
بر خلاف مطلبی که برخی برای معرفی قابلمه یا تابه و دیگر ظروف گرانیتی مطرح می کنند قابلمه گرانیتی هیچ ارتباطی با سنگ گرانیت ندارد. لازم است توضیح دهیم که گرانیت، نوعی سنگ در طبیعت است و تنها به دلیل ظاهر کشابهی که این پوشش با این سنگ دارد نام گرانیت برایش انتخاب شده و اظهارات برخی مغازه داران و تولیدکنندگان تنها جنبه ی تجاری دارد و اطلاعات کاملا غلطی را در اختیار مشتری می گذارند.
مطالب بیشتر در مورد قابلمه گرانیتی : کلیک کنید
از خود ذرات فلز آزاد میکنند. بهخصوص در مجاورت با غذاهای ترش مزه به همین دلیل برای پخت خوراکیهایی مانند گوجهفرنگی پیشنهاد نمی شود و هرگز نباید برای نگهداری غذاها از آنها استفاده شود.
احتمال چسبیدن غذا در این ظروف زیاد است، بهخصوص اگر ته آنها نازک باشد. اما برای جوش آوردن آب ایدهآل و از خود فلز پس نمیٔهد.
قیمت قابلمه گرنیتی
خاصیت انتقال گرما در آنها عالی بوده و برای تهیه انواع مربا و سس بسیار مناسب هستند ولی از آنجایی که مس فلزی سمی است، جداره داخلی این ظروف بایستی حتماً قلع اندود شده باشد.
زیاده از حد داغ نمیشوند و حرارت را بهخوبی نگه میدارند، برای پخت و پزهای طولانی مناسب هستند.
قابلمههای آهنی: در قدیمالایام از تابههای آهنی برای سرخ کردن خوراکیها استفاده میکردند و بهخاطر پیشگیری از زنگزدگی آنها را نمیشستند. امروزه میتوان گفت که بایستی از نوع لعابی آنها اجتناب نمود چون ذرات لعاب میتواند جدا شده و محتویات قابلمه را آلوده کنند. استفاده از سایر انواع آن مانعی ندارد.
علاوه بر اینکه غذا به این ظروف نمیچسبد، دارای این مزیت نیز هستند که طبخ خوراکیها را بدون افزودن چربی (روغن – کره) ممکن میسازند. اشکال عمده آنها این است که در حرارتهای بالا پوشش نچسب داخلی میتواند مولکولهای زیانآوری را آزاد کند (با ایجاد خراشیدگی در این پوشش نیز احتمال آن زیاد است) به همین جهت تابههای سبک وزن آلومینیومی که با یک لایه نازک تفلون پوشیده شدهاند، مردود شناخته میشوند. بالعکس آنهائی که ته ضخیم دارند از ارجحیت برخوردار هستند. طبعاً برای پرهیز از ایجاد خراش در لایه داخلی باید از کفگیرهای چوبی استفاده کرد.
ظروف سفالی: تقریباً کنار گذاشته شدهاند، اما از آنجا که سفال به کندی گرم شده و حرارت را بهطور یکنواخت به غذا میرساند، مطمئناً این ظروف بایستی مورد ارزشیابی مجدد قرار گیرند. ظروف سفالی برای خوراکیهائی مثل حبوبات و انواع آش که نیازمند طبخ طولانی میباشند، ایدهآل هستند. نباید مستقیم روی آتش قرار گیرند و به همین دلیل بایستی از شعله پخشکن کمک گرفت.
ظروف سرامیک: از لحاظ قابلیت هدایت گرما، مشابه ظروف سفالی هستند. با این تفاوت که مقاومتر هستند و برای قرار گرفتن در فر مناسب هستند. البته باید توجه داشت که انتقال از یخچال به فر گرم یا برعکس، میتواند باعث شکستن آنها شود.
از لحاظ حرارتی، ممکن است تغییرات ناگهانی دما (همان طور که در مورد سرامیک گفته شد) سبب شکستن آنها شود اما از حیث طبخ، برای قرار دادن در فر ایدهآل هستند. بهتر است از قرار دادن آنها بر روی شعله مستقیم خودداری شود.
یک فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و لوازم آشپزخانه هستیم که برنامه فعالیت خود را حول محور راهنمایی صحیح تلفنی و فروش مستقیم و بدون واسطه قرار داده ایم ، عهد تیم ما این است که تمامی کالاهای عرضه شده ی ما طی یک نیاز سنجی و مشاوره صحیح تلفنی و با قیمت مناسب بازار و مطمئن ترین خدمات پس از فروش به خریدار ارائه گردد .
آدرس: کردستان - شهرستان بانه - خیابان شهدا - پاساژ شافعی فاز دوم طبقه ی زیر زمین، پلاک ۱۳۹
شماره های ثابت : ۰۸۷۳۴۲۴۳۲۲۵ – ۰۸۷۳۴۲۴۳۲۲۷
شماره های همراه: 09182273000 – 09189573000
کدنویسی شده توسط تیم : بانه ظروف